Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
LFC-AIK 22/4-2014
Foto: Filip Oskarsson

Tre spelare har förlÀngt med LFC

Linköpings FC:s lagbygge inför sÀsongen 2015 börjar ta form. Idag kan vi meddela att tre spelare har förlÀngt sina avtal med LFC. Emma Lennartsson och Mariann Gajhede har skrivit pÄ för tvÄ nya Är medan Venera Rexhi har skrivit pÄ ett kontrakt över nÀsta sÀsong.

Mariann Gajhede gÄr 2015 in pÄ sin femte sÀsong i LFC-tröjan. Hon har Ànda sedan sin ankomst till Linköping varit en av nyckelspelarna i laget och tillhör den grupp av spelare som utgör stommen.

– Mariann Ă€r en spelare som Ă„terigen gjort en vĂ€ldigt bra sĂ€song 2014, och med den bakgrunden sĂ„ Ă€r vi vĂ€ldigt nöjda med att kunna förlĂ€nga Marianns kontrakt över ytterligare tvĂ„ sĂ€songer. Mariann Ă€r en förebild för alla fotbollsspelare i sitt sĂ€tt att vara, och pĂ„ sĂ„ vis en viktig pusselbit i vĂ„rt lagbygge, sĂ€ger Martin Sjögren.

– Jag Ă€r jĂ€tte nöjd med att fortsĂ€tta i LFC. Vi har en bra miljö, dĂ€r alla strĂ€var efter att bli bĂ€ttre varje dag och vi har ett spĂ€nnande lag med bra framtidsaspekter. Jag hoppas min erfarenhet och kunskap kan hjĂ€lpa laget till att nĂ„ framgĂ„ngar samtidig som jag kan fortsĂ€tta min egen utveckling, sĂ€ger Mariann.

Emma Lennartsson Àr en av spelarna i dagens lag som hÀrstammar ifrÄn LFC:s upptagningsomrÄde. Hon har haft en bra utveckling under sina tvÄ i Linköping och har dessutom blivit landslagsspelare pÄ U23-nivÄ under tiden.

– Det kĂ€nns jĂ€ttebra att det blir en fortsĂ€ttning i LFC. Jag trivs vĂ€ldigt bra hĂ€r och med de förutsĂ€ttningar som finns sĂ„ jag kĂ€nner att jag hela tiden utvecklas som spelare, sĂ€ger Emma.

– Emma har utvecklats vĂ€ldigt mycket under de tvĂ„ Ă„ren som hon varit hos oss, vilket har belönats med en plats i U23-landslaget. Det ska bli vĂ€ldigt spĂ€nnande att fĂ„ jobba vidare med Emma under de kommande tvĂ„ Ă„ren.

18-Äriga Venera Rexhi kom till LFC under sommaren 2013. Precis som Emma Lennartsson har hon haft en bra utvecklingskurva under tiden i LFC, nÄgot som publiken fick se under sÀsongen 2014. Nu blir hon kvar i LFC i ytterligare ett Är.

– Venera har utvecklats under sin tid hos oss, och med förlĂ€ngningen av hennes avtal sĂ„ Ă€r jag övertygad att hon kommer att fortsĂ€tta sin positiva utvecklingskurva, sĂ€ger Martin.

– Jag Ă€r glad och tacksam över att jag fĂ„r möjligheten att fĂ„ fortsĂ€tta utvecklas i LFC. Det kĂ€nns jĂ€ttebra att skriva pĂ„ för ytterligare 1 Ă„r och jag ser fram emot nĂ€sta Ă„r. Jag trivs i klubben och det Ă€r en bra miljö att vara i, dĂ€rför kĂ€nns det som ett naturligt och enkelt val att vara kvar hĂ€r, sĂ€ger Venera Rexhi.

2014-11-05 15:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson