Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Jessica Landström
Foto: Tobias Josefsson

Jessica Landström till LFC

Nyblivna landslagsspelaren Jessica Landström har bestämt sig för att spela i Linköpings FC kommande säsong.

Linköpings FC stärker upp spelartruppen till nästa säsong med ännu en landslagsspelare. Det senaste tillskottet är Jessica Landström som närmast kommer från spel med Hammarby.

- Det känns rätt för mig och min fortsatta utveckling att gå till Linköping, säger Jessica.

Nyblivna landslagsspelaren Jessica Landström lämnar Stockholm och Hammarby för att fortsätta sin karriär i Linköpings FC.

- Jag har varit i Hammarby i tre år och även om det alltid är svårt att byta klubb så tycker jag att Linköping känns som helt rätt alternativ för mig och för min fortsatta utveckling, förklarar Jessica.

Linköpings klubbdirektör Anders Mäki ger sin kommentar till klubbens senaste tillskott:

- En mycket spännande spelare som vi haft ögonen på en längre tid. Jessica har visat att hon håller landslagsklass och vi hoppas att hon ska ta nästa steg i sin utveckling hos oss i LFC.

Att Jessica fick begå landslagsdebut så sent som i den första OS-kvalmatchen mot Danmark förklarar hon med att hon höjt sin nivå den här säsongen jämfört med tidigare år.

- Jag har gjort en stabil säsong och presterat nästan varje match. Genom att gå till Linköping som är en stor förening med bra organisation hoppas jag kunna fokusera mer på mig själv och fotbollen, vilket kan hjälpa mig att utvecklas vidare, säger hon.

Fakta Jessica Landström
Född: 1984
Position: Mittfält/forward
Moderklubb: Lira Luleå BK
Tidigare klubbar: Djurgårdens IF, Hammarby IF
Landskamper: 1 A, 9 U21

2007-11-19 11:35

Skrivet av: Anders Nilsson