Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Robin Pettersson F19
Foto: Linköping Fotboll Club

Robin Pettersson ny tränare för LFC F19

Robin Pettersson återvänder till LFC och blir ny huvudtränare för F19-laget.

Robin kommer närmast från 3 säsonger som huvudtränare för IFK Norrköping U16 och U17. Vid sidan av tränaruppdraget har han jobbat som instruktör på fotbollsprofilen på Prolympia.

- Satsningen LFC gör på sitt F19-lag känns onekligen spännande. Att få vara med och utveckla spelare som lägger mycket tid på sin fotboll, till ett lag som idag är med i toppen av Damallsvenskan och dessutom är topp 8 i Europa känns väldigt motiverande och inspirerande, kommenterar Robin.

Åren 2004-2006 var Robin assisterande tränare för LFC i Damallsvenskan och huvudtränare för Linköping Kenty som då spelade i division 2. Nu har han skrivit på ett kontrakt som sträcker sig tre år framåt och det ger ett bra utrymme till en rejäl satsning på utbildning och utveckling för de spelare som ingår i truppen.

-         - Det är kul att vi får tillbaka Robin till föreningen igen efter några års tjänstgöring på annat håll. Det är en mycket bra person som redan då hade en nyckelposition i LFC-organisationen och nu dessutom har byggt upp en stor erfarenhetsbank från olika tränaruppdrag. Vi hälsar Robin hjärtligt välkommen åter till LFC-familjen, säger klubbdirektören Anders Mäki.
2014-12-12 11:00

Skrivet av: Webbredaktionen