Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
LFC F19-Kristianstad
Foto: Ulf Ingvarsson

Emilia Larsson skriver kontrakt

16-åriga Emilia Larsson har skrivit på ett tvåårskontrakt med Linköpings FC. LFC visar därmed att man vill fortsätta satsa på unga talanger från närområdet.

Talangfulla mittfältaren Emilia Larsson fick under föregående säsong chansen i LFC:s A-lag vid ett par tillfällen. Idag kan vi meddela att Emilia har skrivit på ett tvåårskontrakt med Linköpings FC.

-Jag är glad och tacksam över att jag få skriva på för LFC, känns extra kul eftersom jag är född och uppväxt här i Linköping. Tror det kommer vara bra för mig eftersom att jag hamnar i en så pass bra miljö med rutinerade spelare det kommer att vara bra för min personliga utveckling. Ser verkligen fram emot kommande säsong, säger Emilia Larsson.

‚Äď Emilia hade en mycket fin utveckling under 2014 och har varit tongivande i v√•rt F19-lag och hon har √§ven etablerat sig som en startande spelare i landslaget F17-landslaget. Det k√§nns mycket bra att vi kan lyfta upp en spelare fr√•n v√•r egen verksamhet, och det √§r ett gott bevis p√• att LFC F19 √§r en bra utvecklingsmilj√∂ f√∂r unga tjejer som vill f√∂rs√∂ka att sl√• sig in i elitfotbollen, LFC:s huvudtr√§nare Martin Sj√∂gren.

2015-01-09 16:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson