Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Fridolina Rolfö tumnagel
Foto: Gustaf Pettersson

Rolfö ser fram emot matchen

Linköping gÄr idag upp mot Bröndby i match nummer tvÄ i kvartsfinalmötet i Champions League. LFC Äker till Köpenhamn med ett uddamÄlsunderlÀge men trots detta Àr kÀnslan god i truppen.

– Det kĂ€nns riktigt bra i laget inför matchen. Vi Ă€r vĂ€ldigt revanschsugna inför bortamötet och ska göra allt för att kunna vĂ€nda det hĂ€r, sĂ€ger forwarden Fridolina Rolfö.

Efter en viss tids skadeproblem gjorde Fridolina comeback i hemmamötet mot Bröndby som spelades i söndags, en comeback som var efterlÀngtad.

– Det kĂ€ndes bra. Det var vĂ€ldigt skönt att fĂ„ spela igen, jag har saknat att spela matcher. Nu Ă€r det extra roligt nĂ€r vi har sĂ„ betydelsefulla matcher.

Vad tror du om chanserna att gÄ vidare?
– Det kommer att bli tufft. Kommer vi upp till den nivĂ„n som jag vet vi kan ligga pĂ„ sĂ„ har vi stora chanser att avancera.

Hur tror du att matchbilden kommer se ut?
– Jag tror att vi kommer att vara det spelförande laget. Bröndby jobbar bra i deras försvarsspel och stĂ€nger attraktiva ytor för oss. Men jag hoppas vi fĂ„r ett tidigt mĂ„l i matchen vilket betyder att dem kommer vilja forcera framĂ„t och dĂ„ kommer mer ytor skapas.

2015-03-28 11:00

Skrivet av: Gustaf Pettersson