Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
LFC Svenska Cupmästare 2014
Foto: Svenskfotboll.se

Final i Svenska Cupen - Fri Entré!

Söndagen den 9/8 klockan 15.00 spelas finalen i Svenska Cupen 2014/2015. Regerande cupmästarna Linköpings FC tar emot FC Rosengård.

I fjol stod spelare och ledare i Linköpings FC och tog emot publikens hyllningar efter att ha vunnit finalmatchen på Linköping Arena. Givetvis hoppas vi att vi får upprepa det i år igen.

Linköpings FC kan tillsammans med Svenska Fotbollsförbundet och FC Rosengård erbjuda fri entré till denna föreställning.
Då vi i halvtid också genomför en avslutningsceremoni för Winning Ground Fotbollsfestival räknar vi med mycket folk på läktarna så det kan vara en bra idé att vara i god tid. Alla fyra entréer kommer vara öppna och vi ber er om överseende om det skulle uppstå köer då vi för allas säkerhet måste ha koll på antalet människor som vistas på arenan.

Tack vare Dukaten Parkering och Lejonfastigheter AB kan vi även erbjuda fri parkering under lördag och söndag för besökare till Linköping Arena och Winning Ground Fotbollsfestivel.

Vi vill passa på att uppmuntra till ett besök på Winning Ground Fotbollsfestival som pågår lördag till söndag på Linköping Arena och området runt ikring. Det kommer spelas matcher för flicklag i åldrarna 10-12 år. Läs mer på winningground.se

Väl Mött på Linköping Arena!

2015-08-07 11:30

Skrivet av: Webbredaktionen