Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Kristine Minde 2015
Foto: BildbyrÄn

Minde förlÀnger med LFC

IgÄr meddelades det att Jessica Samuelsson har förlÀngt sitt avtal med Linköpings FC. Idag Àr det dags första nÀsta tillkÀnnagivande. 23-Äriga norskan Kristine Minde har förlÀngt sitt avtal med LFC i ytterligare tvÄ Är.

– Jag Ă€r glad över att förlĂ€nga ytterligare tvĂ„ Ă„r för Linköping. Jag trivs riktig bra i laget och tro att jag kan fortsĂ€tta att utvecklas som spelare hĂ€r. Jag uppskattar möjligheten att spela med sĂ„ mĂ„nga duktiga tjejer. Vi har en bra bredd med unga, lovande talanger och mer erfarna spelare. TrĂ€narna ger ocksĂ„ spelarna individuellt fokus som betyder mycket för mig. Under de kommande tvĂ„ Ă„ren önskar jag att bidra till Linköping ta nĂ„gra fler steg och förhoppningsvis vinner SM-guld och att vi Ă€ven spelar fler Champions League matcher, sĂ€ger Kristine.

Martin Sjögren sÀger sÄ hÀr om kontraktsförlÀngning med Kristine;

– Med signeringen av Kristine över de kommande tvĂ„ Ă„ren har ytterligare en viktig pusselbit har fallit pĂ„ plats i vĂ„rt lagbygge. Kristine bidrar med en oerhörd speed och arbetskapacitet till vĂ„rt lag. Utöver detta sĂ„ Ă€r Kristine ett föredöme i sitt sĂ€tt att förbereda sig för sĂ„vĂ€l trĂ€ning som match. Vi ska fortsĂ€tta att jobba hĂ„rt för att utveckla Kristine och laget vidare, sĂ€ger han.

2015-09-03 16:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson