Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Tove Almqvist 2015
Foto: BildbyrÄn

Tove Almqvist förlÀnger med LFC

Linköpings FC kan i kvÀll meddela att mittfÀltaren Tove Almqvist har förlÀngt sitt kontrakt med LFC. Kontraktet Àr pÄ tvÄ Àr och strÀcker sig sÄledes över sÀsongen 2017.

– Tove är en spelare som har haft en god utveckling under 2015, men som fortfarande har en stor utvecklingspotential för framtiden. Hennes offensiva kvaliteter kombinerat med en mycket bra fysik gör att Tove har alla förutsättningar som finns för att fortsätta sin positiva trend hos oss i LFC. Det ligger i LFC:s idé att ta hand om spelare i närområdet för att sen jobba med och utveckla dessa till elitspelare, och Tove är ett bevis på att det är ett koncept som fungerar väl, säger LFC:s Martin Sjögren.

Tove själv är nöjd med att ha förlängt sitt nuvarande avtal med två nya år.

– Jag är glad och tacksam för möjligheten att förlänga i ett lag som ger mig alla fortsättningar att fortsätta utvecklas. Att få vara en del av ett lag där ambitionsnivåerna är otroligt höga och sammanhållningen är stark är något unikt och något jag värderar högt när det gällde mitt val att fortsätta i LFC. Jag kommer att bidra med energi och en stark arbetsvilja för laget i förhoppning om att det kommer gynna LFC:s framtid, säger Tove.

2015-09-30 19:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson