Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Martin Sjögren 2015
Foto: BildbyrÄn

Sjögren: Nu ska vi jaga SM-guldet

Söndagens blytunga seger pÄ Vilans IP i Kristianstad sitter Linköpings FC i ett guldlÀge. LFC har allting i egna hÀnder inför de tvÄ avslutande matcherna mot Eskilstuna respektive RosengÄrd.

– Det kĂ€nns sĂ„klart vĂ€ldigt roligt att vi har satt oss sjĂ€lva i den hĂ€r positionen. Dagens match var en prövning för oss men vi lyckades med jobbet som vi kom till Kristianstad för att göra. Nu ska vi jaga SM-guldet i de sista tvĂ„ matcherna, sĂ€ger LFC:s Martin Sjögren.

PĂ„ söndag kommer serieledande Eskilstuna till Linköping Arena för den första av tvĂ„ ”slutspelsmatcher” för LFC. DĂ„ hoppas LFC-trĂ€naren pĂ„ en riktig storpublik som sluter upp och stöttar laget i jakten pĂ„ guldet.

– Vi vill alltid ha mycket publik pĂ„ vĂ„ra matcher men nĂ€r det Ă€r en match av den hĂ€r digniteten hoppas man lite extra. Vi har haft fantastiskt stöd i vĂ„ra matcher mot RosengĂ„rd och nu hoppas jag verkligen att Linköpingspubliken kommer till Linköping Arena nĂ€r vi möter Eskilstuna.

Hur mycket skulle stödet betyda?
– Det Ă€r klart att det skulle betyda vĂ€ldigt mycket. Vi har presterat vĂ€ldigt bra inför storpublik tidigare och jag tror att publiken som har varit pĂ„ matcherna har uppskattat matcherna. Jag kan lova att vi kommer vara heltĂ€nda nĂ€r vi kliver ut pĂ„ Linköping Arena om en vecka.

Hur kÀnns det att sitta i den hÀr sitsen?
– Det kĂ€nns vĂ€ldigt kul att vi fĂ„r sitta med korten pĂ„ handen inför de tvĂ„ sista matcherna. Som jag sa tidigare, vi ska jaga SM-guldet och det kĂ€nns vĂ€ldigt bra att första matchen pĂ„ resan spelas pĂ„ Linköping Arena.

2015-10-04 21:29

Skrivet av: Gustaf Pettersson