Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Maja Krantz 2015
Foto: BildbyrÄn

Maja Krantz lÀmnar Linköpings FC

Linköpings Fotboll Club kan idag meddela att ytterbacken Maja Krantz lÀmnar föreningen efter nio sÀsonger i LFC-tröjan.

– Maja har varit en otroligt viktig spelare för Linköpings FC Ă€nda sedan hon kom till klubben 2007. Med sin professionella instĂ€llning och attityd har Maja varit med att forma Linköpings FC:s identitet, vilket ocksĂ„ visar sig i att hon har varit med och vunnit fyra Svenska Cupen-titlar och ett SM-guld. Som spelare karaktĂ€riseras hon av sin energi och vinnarskalle. Vi vill tacka Maja för alla fantastiska prestationer genom Ă„ren, sĂ€ger LFC:s Martin Sjögren.

Maja kan se tillbaka pĂ„ en tid dĂ€r hon har bĂ€rgat hem ett gĂ€ng titlar samt fĂ„tt representera LFC i UEFA Women’s Champions League under tvĂ„ sejourer.

– Jag Ă€r glad och stolt över mina nio Ă„r i LFC, att jag fĂ„tt vara med pĂ„ resan frĂ„n nyetablerat allsvenskt lag till etablerat topplag i Sverige och Europa. I LFC har jag fĂ„tt uppleva mer Ă€n jag kunnat förestĂ€lla mig pĂ„ förhand dĂ€r SM-guld, flera cupguld och EuropaĂ€ventyr toppar listan över upplevelser att minnas. Nu ser jag fram emot nya utmaningar och minns det allra bĂ€sta frĂ„n min tid i LFC, sĂ€ger Maja och fortsĂ€tter:

– Jag vill ocksĂ„ ta tillfĂ€llet i akt att tacka alla supportrar som stöttar oss och alla som arbetar runt laget pĂ„ olika sĂ€tt och gör det möjligt för oss spelare att fokusera och lĂ€gga kraft pĂ„ att hĂ„lla en hög sportslig nivĂ„.

2015-11-04 12:00

Skrivet av: Gustaf Pettersson