Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Stina Blackstenius 2015
Foto: BildbyrÄn

Stina: Varit ett bra Är för mig

Stina Blackstenius slog igenom i Linköping 2013. Efter att ha upplevt ett nÄgot tyngre 2014 sÄ blev 2015 Äter en lyckad sÀsong för den snabbe forwarden frÄn Vadstena.

– Det har varit ett bra Ă„r för min del och jag tycker att jag har lyckats hĂ„lla en jĂ€mnare nivĂ„ Ă€n tidigare. Det har kĂ€nts bĂ€ttre rent allmĂ€nt och jag har etablerat mig pĂ„ ett annat sĂ€tt i laget, sĂ€ger Stina.

Finns det nÄgot mer som du har utvecklat under sÀsongen?
– Det Ă€r framförallt jĂ€mnheten men jag har ocksĂ„ jobbat pĂ„ att bli lite bĂ€ttre i allting, allt frĂ„n djupledslöpningar till teknik. Det finns fortfarande delar som jag mĂ„ste trĂ€na pĂ„.

Uttagen i A-landslaget för första gÄngen, hur var det?
– Det var sĂ„klart vĂ€ldigt kul och ingenting som jag hade trott för nĂ„gra mĂ„nander sen. Det kĂ€ndes skönt att ha gjort sĂ„ bra prestationer för att bli uttagen till truppen.

Nominerad till Ă„rets genombrott, chansen att vinna det priset?
– Det kĂ€nns kul att vara nominerad med tvĂ„ bra konkurrenter. Pauline har gjort en vĂ€ldigt bra sĂ€song och Michelle har gĂ„tt framĂ„t vĂ€ldigt mycket. Det Ă€r alltid kul att vara nominerad till Fotbollsgalan. Jag hĂ„ller Pauline som favorit, men det beror pĂ„ vad du tittar pĂ„.

2015-11-09 12:00

Skrivet av: Gustaf Pettersson