Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Select
Foto:

LFC ingår samarbete med Select

LFC har inför 2016 signerat ett avtal med Select Sport som materialleverantörer.

Vi har haft ett väldigt bra samarbete med Puma under flera säsonger och där kommer vi fortsätta ha samarbetet när det gäller skor.

Till årsskiftet blev Linköpings FC en del av Select-familjen. Det nyligen signerade avtalet innebär att SELECT kommer att leverera match- och träningskläder, fotbollar, skydd och medicinutrustning till hela föreningens fotbollsverksamhet.

Richard Kjell, försäljningschef på Select Sport, ser fram emot det nya samarbetet.
‚Äď Vi vill bidra till att Link√∂pings FC forts√§tter med sin redan starka elitsatsning. Link√∂pings FC har dessutom ett imponerande samarbete med m√•nga ungdomsklubbar i regionen, det st√§rker utveckling och tillv√§xt f√∂r alla parter. Vi siktar mot ett l√•ngsiktigt samarbete och ska f√∂rse Link√∂pings FC med de verktyg som de beh√∂ver f√∂r att utveckla sin verksamhet.

- Vi i LFC ser framemot ett nära och givande samarbete med Select inför kommande säsonger. Vi har fått ett väldigt bra och professionellt bemötande från Select, vilket är oerhört viktigt för oss i vår målsättning att utveckla våra spelare till att bli världsspelare och att klubben kan nå nya framgångar inom damfotbollen, säger Linköpings FCs klubbdirektör Maria Hagström.

När det gäller skor kommer LFC alltså att fortsätta spela i Puma.

2016-01-27 14:08

Skrivet av: Webmaster