Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC FadderAkademin

» LFC Night

Presentation LFC Night 2016 
» Ledarpresentation 2016

LFC Night - En del av fadder Akademin

 
Linköpings FC arbetar strategiskt med ett fadder och förebildsprojekt. Projektet har resultaterat i fler tjejlag och ökat antal spelare i Linköping med hela 23% sedan starten 2014. En aktivitet inom ramen för akademin är LFC Night.

I höstas arrangeras den första upplagan med 500 spelare som fick träna med Linköpings FC samtidigt som lagens ledare fick en inspirerande utbildning av tränarparet Martin Sjögren och Anders Jacobsson.

I maj 2016 var det dags för att upprepa succén och det med ytterligare en toppen kväll med ännu fler deltagare än föregående år. I två omgångar tränades 750 tjejer på Linköping Arena av alla LFC spelarna. Det var ett organiserat kaos som rodde på inneplan.

LFC Night √§r ett koncept som kommer att bli allt viktigare i framtiden. Link√∂ping FC:s ambition √§r att vara regionens drivande kraft p√• damsidan och genom detta ta sitt ansvar f√∂r den fortl√∂pande utbildningen av spelare i n√§romr√•det. Detta √§r n√•got som har inf√∂rlivats under √•ret genom det fadderprojekt som har genomf√∂rts tillsammans med Link√∂pings kommun och √Ėsterg√∂tlands Fotbollsf√∂rbund.

Med √Ėsterg√∂tland som upptagningsomr√•de ser LFC ett √∂kat engagemang i regionen som n√∂dv√§ndig f√∂r f√∂reningens framtid.