Topbanner Topbanner Twitter LFCTV p Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten BotryggMedlemsavgifter  
Enskild medlem: 250 kr
Familj: 500 kr
 
 
110
 

Medlemskap i LFC

Linköpings FC är en ideell förening.

Det är årsmötet som är den ideella föreningens högsta organ då medlemmarna utser föreningens styrelse som skall ansvara för den årliga driften, men även besluta om budget och ange tonen i föreningens utveckling.

Det är också via medlemskap man känner samhörigheten med föreningen och visar att man stöder verksamheten. Det är då man med stolthet kan hoppa upp och jubla när tjejerna sätter en balja på Linköping Arena

Kom med Du också, bli klubbkompis med Janni Arnth, Tove Almqvist, Lina Hurtig och de andra LFC-lirarna. Visa att Du stöder dem, "skriv på"!

Medlemskap i LFC
Medlemskap i LFC kostar 250:- per år för enskild medlem och 500:- för familj. Familj räknas de som är skrivna på samma adress.

Från och med 2017 kan du teckna livstidsmedlemskap i Linköpings FC. Då betalar man motsvarande 10 års medlem för 2 500 kr. Livtidsmedlemskapet var en motion som bifölls vid årsmötet 2016.

Som medlem erhåller Du:

» Tillträde och rösträtt (18 år) på årsmöte.
» Digitalt medlemsbevis.
» En fribiljett till valfri LFC-match i Damallsvenskan.
» Login till medlemssidan här på hemsidan.
» Nyhetsbrev med det senaste nytt om LFC.
» Inbjudan till medlemskvällar.
» 50kr rabatt på säsongskort (kan kombineras med andra erbjudanden).

 

Så Här blir Du medlem
Skicka ett mail till info@linkopingfc.com. Ange namn, adress, postadress, födelsedata, telefon och epost. Glöm inte ange alla familjemedlemmarnas namn och födelsedata om Du väljer familjemedlemskap. Betala in avsedd avgift 250:-/500:- på LFC:s bankgiro 5291-0874. Glöm inte att tydligt ange namn och adress på talongen så vi kan koppla betalning till Dig.

Det går även bra att köpa medlemskap via vår biljettsida, LFC.ebiljett.nuNär avgiften är betald erhåller Du medlemsbevis och fribiljett från LFC så fort biljetter är tryckta.

Är Du redan medlem?
» Till Medlemslogin*

Välkommen i gänget!

Linköpings Fotboll Club