Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC:s startelva
Målvakt

Backar

Mittfältare

Forwards

Ersättare
Ingen spelare

Spelade ej/ skadade/sjuka
Ingen spelare
Matchfakta
LFC   KIF
2  1
(1-0, 1-1)

Varningar, LFC:
Varningar, KIF:
Publik: 0
Domare: N/A

Första halvlek
1-0 Linda Sällström (Louise Fors)

Andra halvlek
1-1 Emelia Erixon
2-1 Linda Sällström (Petra Larsson)
Linda SÀllström Jonna Andersson 2010
Foto: Filip Oskarsson

Seger under tuffa förhÄllanden

Linköping besegrade KIF Örebro i sĂ€songens andra trĂ€ningsmatch. Matchen slutade med 2-1 efter tvĂ„ mĂ„l av Linda SĂ€llström.

Linköpings FC besegrade KIF Örebro med 2-1 på LFC nya konstgräs under lördagsförmiddagen. Det var den andra träningsmatchen för säsongen, en match som spelades under väldigt svåra förhållanden med mycket vind och regn.

Linköping tog ledningen i den första halvleken när Louise Fors serverade Linda Sällström på ett mycket vackert sätt. Linda avslutade sedan med att chippa över målvakten, ett mycket vackert mål från LFC. Linköping spelade stundtals väldigt bra i det dåliga vädret och ledningen kunde ha varit större.

I den andra halvleken fick LFC spela i motvind, något som försvårade spelet för hemmalaget. KIF Örebro kvitterade tillställningen när Emelia Erixon satte dit bollen bakom Maria Cederholm som vaktade målet för LFC. Linköping tog sedan tillbaka ledningen när Linda Sällström blev tvåmålsskytt efter en styrning på Petra Larssons frispark. LFC behöll ledningen matchen ut och vann säsongens andra träningsmatch.

Tränarkommentarer Jörgen Petersson:
- Det var tuffa förhållanden med blåst och regn. Vi gör en bra match tycker jag och i första halvlek spelar vi stundtals bra.

- Vi vann med bollen högre upp i banan och totalt sett var försvarsspelet bra. Anfallsspelet var förvånansvärt bra med ett väldigt bra passningsspel.

- Linda Sällström var bra och hon har sett väldigt pigg ut under hela försäsongen. Sen tycker jag att Lisa Klinga bidrar med mycket energi i anfallsspelet.

2011-02-05 16:00

Skrivet av: Gustaf Pettersson