Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC:s startelva
Målvakt

Backar

Mittfältare

Forwards

Ersättare
Ingen spelare

Spelade ej/ skadade/sjuka
Ingen spelare
Matchfakta
LFC   OIF
2  0
(1-0)

Varningar, LFC:
Varningar, OIF:
Publik: 50
Domare:

1-0 Charlotte Rohlin
2-0 Tilda Heimersson
Paaske
Foto: Filip Oskarsson

LFC-vinst mot Ă–ster

LFC vann lördagens träningsmatch mot division 1-laget Öster med 2-0. - Jag tycker att vi tog det där steget i rätt riktning som vi pratat om att vi skulle ta, säger LFC-tränaren Magnus Wikman.

Årets fjärde träningsmatch slutade även den med seger för Linköpings FC. LFC som lät samtliga tillgängliga spelare få speltid i matchen, tog ledningen på hörna i den första halvleken där Charlotte Rohlin nådde högst och förpassade bollen i mål med en välriktad nick.

Danskorna Cathrine Paaske Sörensen och Julie Rydahl-Bukh kom in efter halvtidsvilan och bidrog båda till en allt starkare LFC-offensiv. Tilda Heimersson kunde också utöka LFC-ledningen till 2-0 med ett skott från nära håll under andra akten.

Josefine Öqvist hade därefter chans att öka på målproduktionen, men hennes försök slutade med en stolpträff. Tildas mål blev därmed det som fastställde slutresultatet till 2-0.

- Jag tycker att vi tog det där steget i rätt riktning som vi pratat om att vi skulle ta i den här matchen, säger Magnus Wikman och fortsätter:

- Vi hade ett klart spelövertag i första halvleken och spelade stabilt. I andra halvlek var vårt övertag massivt och sett till bollinnehav och antal skapade chanser kunde det kanske blivit fler mål än de två vi gjorde, men jag är nöjd med hur vi tog till oss den här uppgiften och genomförde den.

På grund av sjukdom kunde varken Caroline Seger eller Kosovare Asllani vara med i matchen mot Öster.

2009-02-28 15:55

Skrivet av: Anders Nilsson