Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Magnus Wikman 2009
Foto: Tobias Josefsson

Serieavslutning i Ă–rebro

Som nykorade svenska mästare avslutar LFC seriespelet på Behrn Arena mot KIF Örebro. Även om guldet är bärgat är matchen viktig. – Det är också viktigt att vi avslutar seriespelet på ett bra sätt och får med oss positiva tankar och känslor till returmatchen mot Duisburg, säger LFC-tränaren Magnus Wikman.

Det har blivit dags för den sista seriematchen för säsongen, vilken också blir vår första match som svenska mästare.

På ett sätt är det skönt att matchen mot KIF Örebro inte gäller något för slutstriden i Damallsvenskan med allt vad det innebär och med tanke på vårt hemmamöte med Duisburg i Champions League. På ett annat sätt är det lite trist med en match som inte gäller något förutom de tre poängen.

Matchen är ändå viktig för oss. Vi har under en längre tid haft en bra rytm i vårt spel och spelat bra, vilket vi vill fortsätta med. Det är också viktigt att vi avslutar seriespelet på ett bra sätt och får med oss positiva tankar och känslor till returmatchen mot Duisburg.

Vi kommer inte att ta några onödiga risker i matchen mot Örebro, men fokuseringen ligger helt på att prestera riktigt bra och målet är självklart att vinna.

Vänliga hälsningar

Magnus Wikman
Tränare Linköpings FC

2009-11-06 11:00

Skrivet av: Magnus Wikman