Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Uppställning WCL 2009
Foto: Tobias Josefsson

Avgörande match väntar

LFC står inför sin tredje och sista match i kvalet till UEFA Champions League. Mötet med rumänska CFF Clujana avgöra om det blir Champions League-slutspel för LFC eller inte.

En helt avgörande match mot rumänska Clujana väntar. Precis som vi har de vunnit sina två första matcher i kvalet och det står helt enkelt mellan oss och dem om vilket lag som går vidare till Champions League-slutspelet.

Förutsättningarna är ganska lika för båda lagen inför den avgörande matchen, med skillnaden att vi går vidare vid oavgjort, medan de måste vinna för att bli etta i kvalgruppen.

Clujana är ett spännande lag, med flera unga, duktiga spelare. De har en riktigt bra offensiv med skickliga yttrar och forwards. Laget är väldigt spelskickligt och jag tror det kommer bli en jämn match.

Det är tredje matchen på kort tid för båda lagen, vilket säkert kan bli en faktor i matchen. Vi siktar självklart på att vinna och förhoppningsvis får vi tillbaka både Charlotte Rohlin och Cathrine Paaske Sörensen till matchen. Däremot står det klart att Julie Rydahl Bukh inte kommer vara med.

Vänliga hälsningar

Magnus Wikman
Tränare Linköpings FC

2009-08-03 11:00

Skrivet av: Magnus Wikman