Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Linköpingsflagga
Foto: Tobias Josefsson

Cuphelg väntar LFC

Det vankas nya träningsmatcher för LFC den kommande helgen när man deltar i LdB Sport Cup i Växjö. - Vi ser fram emot att få spela två bra matcher mot två topplag, säger tränare Wikman inför helgens cupdeltagande.

 

Fredag och lördag denna helg åker vi till Växjö för en liten miniturnering. Vi spelar mot Umeå IK på fredag kväll i en semifinal och spelar final alternativ match om tredje pris på lördag eftermiddag mot Ldb Malmö eller Bröndby.

Det är kul att vi blivit inbjudna till denna turnering mot väldigt bra motstånd samtidigt som den inte ligger så bra i tid för oss för närvarande.

Vi har en liten spelartrupp i grunden, dessutom några småskavanker, en nyopererad Josefine Öqvist samt flera förkylningar i laget. Det gör att vi kommer slitas lite för mycket denna helg mot önskat och vi får hoppas att vi kommer hem utan någon större skada.

Annars känns det bra i laget och vi ser fram emot att få spela två bra matcher mot två topplag i världen, vilket alla lag är i år.

Detta kommer hjälpa oss i vår utveckling mot de allra bästa lagen, där vi hoppas kunna vara inom en någorlunda snar framtid.

Ldb Sport Cup
Turneringen där Bröndby IF, LdB FC Malmö, Umeå IK och LFC deltar, spelas i Tipshallen i Växjö 21-22 februari.

Schema

Fredag
17.00 Insläpp i Tipshallen
18:00 Semifinal 1
19.30 Semifinal 2

Lördag
09.00 Clinics
12:30 Insläpp till dagens matcher
13:30 Match om 3:e pris
15.00 FINAL
16.30 Prisutdelning

2009-02-19 12:55

Skrivet av: Magnus Wikman