Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-DIF 2010 Måljubel Jossan
Foto: Filip Oskarsson

LFC på jakt för ännu en seger

Linköpings FC ställs under onsdagskvällen mot Kristianstads DFF, ett lag som har överraskat stort den här säsongen. LFC kommer med bra självförtroende och kommer göra allt för att segra på Folkungavallen.

Kristianstad är laget som gästar Folkungavallen när Damallsvenskans tionde omgång ska spelas. Ett Kristianstad som kommer från tre raka matcher utan förlust, varav den senaste 3-1 segern mot Örebro imponerar. Laget är för tillfället placerat på tredje plats, och de har en startelva som håller så pass hög klass  att de kan bibehålla en topp fem placering när årets Damallsvenska ska summeras.

 Vi i LFC fortsätter på  uppåtgående form och trend! I matchen mot Hammarby visade vi en stabil defensiv och en bra offensiv, vilket gav en solklar 4-1 vinst. Jonnas tre mål imponerar, och lagets totala arbetsinsats var mycket bra! I vår backlinje kan vi konstatera att Charlotte Rohlin är Sveriges bästa försvarsspelare vilket hon visar i match efter match. Flera spelare är på väg in i väldigt bra form, så det blir mycket spännande att mäta våra krafter med Kristianstad!

Josefine Öqvist kommer tillbaka efter sin avstängning.  Förutom Ingrids långtidsskada, håller vi truppen skadefri. Visst finns lite småskavanker emellanåt, men vårt rehabteam gör ett ypperligt arbete i att hålla spelarna speldugliga.

Läget i truppen:

Ingrid Schjelderup är borta resten av säsongen.

Med vänlig hälsning
Jörgen Petersson
Linköping Fotboll Club
       

2010-06-01 17:30

Skrivet av: Webredaktionen