Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Petra Larsson 2010
Foto: Filip Oskarsson

LFC på långresa för tre poäng

Linköpings FC ger sig iväg till Skellefteå för att ställas mot Sunnanå SK på Norrvalla IP under söndagseftermiddagen. LFC har väldigt fin form just nu och siktar in sig på att försöka haka på i toppstriden.

I Damallsvenskans sista våromgång, dvs. omgång 11, är det dags för LFC att ta sig an Sunnanå SK. Sunnanå kommer från tre raka matcher utan förlust, och senast lyckades laget spela 0-0 i Örebro. Efter en darrig inledning på serien lyckades man få Hanna Marklund till ännu en comeback, vilket säkert bidragit till fler poäng mot slutet.

Vi i LFC kommer till Sunnanåmatchen med gott självförtroende och bra form! I matchen mot Kristianstad visade vi upp ett väldigt bra spel under stora delar av matchen, och 3-0 segern var definitivt rättvis och hur klar som helst. Segern grundlades i en väldigt tät defensiv och ett varierat och bra anfallsspel. Det är väldigt glädjande att vi skapar så många chanser under matcherna, och att vi gör det på olika sätt. Vi är väl medvetna om att vi behöver komma upp i samma nivå även i denna match för att kunna få med oss ett bra resultat.

Faith Ikidi är inte tillgänglig i denna omgång då hon spelar en helt avgörande VM kvalmatch för sitt Nigeria mot Elfenbenskusten. Jessica Samuelsson spelar denna helg med Smedby, och är därmed inte med den trupp som reser till Skellefteå under lördagen.

Läget i truppen:

Ingrid Schjelderup är borta resten av säsongen.

Med vänlig hälsning
Jörgen Petersson
Linköping Fotboll Club

2010-06-05 17:00

Skrivet av: Webredaktionen