Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Kalle passar 2009
Foto: Tobias Josefsson

Första matchen utomhus

Efter segern i LdB Sport Cup i januari har det blivit dags för LFC att spela årets första match utomhus. En match där man ställs mot damallsvenska nykomlingen Tyresö.

2010 års första träningsmatch utomhus står på schemat denna helg. Den mest spännande nykomlingen Damallsvenskan sett på många år, Tyresö FF står för motståndet och som tidigare meddelats spelas matchen i Tyresö.

Våra motståndare har storsatsat inför återkomsten i högsta serien, och laget vimlar av landslagsmeriterade spelare vilket betyder en riktigt tuff test för oss.

Vi har två veckor av väldigt tuff träning bakom oss, och matchen kommer som ett välkommet avbrott för de flesta. Några spelare har under denna tid fått lite skadekänningar, och för att inte ta onödiga risker vilar Charlotte Rohlin helt, och några spelare kommer att få begränsat med speltid. Josefine Öqvist har tränat fullt under en tid, men får vänta ytterligare några veckor på sin efterlängtade comeback. Detta har bestämts sedan tidigare.

Sara Larsson och Kosovare Asllani har tränat fullt med oss sedan träningsstarten i januari och båda finns med i truppen till Tyresö. Både Sara och "Kosse" har en väldigt bra träningsperiod bakom sig, och matchningen passar både oss och dem väldigt bra.

Med vänlig hälsning

Jörgen och Kuno.

2010-02-13 22:00

Skrivet av: Webbredaktionen