Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Tilda vs KIF tr match 2010
Foto: Filip Oskarsson

Nytt möte med Örebro

För andra gĂ„ngen pĂ„ kort tid stĂ€lls LFC mot KIF Örebro i en trĂ€ningsmatch. Senast det begav sig vann LFC med 2-0, frĂ„gan Ă€r hur det gĂ„r i morgon onsdag.

Det blir andra matchen på kort tid mot KIF Örebro. Föregående match slutade 2-0 till oss, men nu är det ny match som gäller och inga gamla meriter gäller.

Vi skall försöka att fortsätta vara det lag som styr matcherna. Vi tycker att vi lyckats bra med detta tidigare, men samtidigt vet vi att vi kan ännu bättre. Vi har pendlat spelmässigt i matcherna både defensivt som offensivt bl a har vårt passningsspel under matcherna varierat i kvalitet mycket beroende underlag och vind men också på grund av ”trötta huvuden” och ”slitna kroppar”.

Detta har gjort att vi inte har lyckats riktigt med de avgörande passningarna men vi har stora förväntningar på att detta blir bättre och bättre allteftersom vi släpper lite på den tunga träning vi haft. Glädjande är att vi periodvis i matcherna visat att vi kan spela en både effektiv som sevärd fotboll. En annan glädjande viktig detalj är att samtliga spelare har höjt sina testvärden och att truppen är skadefri med undantag för mindre ”blessyrer” som hör fotbollen till.

Alla spelare är tillgängliga med undantag av Jonna Andersson som är på landslagsuppdrag. Några förändringar i startelvan mot föregående match mot Djurgården kommer det att bli, bl a kommer Kasey Langdon att debutera i LFC-tröjan. En spännande Amerikanska med offensiva egenskaper. Det ska bli intressant att se hur hon flyter in i laget.

Med vänlig hälsning

Peter ”Kuno” Johansson/Jörgen Petersson
Linköpings Fotboll Club

2010-03-16 14:00

Skrivet av: Peter Johansson