Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Hammarby - LFC 2011
Foto: Filip Oskarsson

Fri entré nÀr Hammarby kommer pÄ besök

I morgon kommer Hammarby IF DFF pÄ besök till Folkungavallen. Det Àr upplagt för en tuff drabbning dÄ Hammarby kÀmpar i botten och lÀr göra allt för att ta poÀng. Dessutom Àr det fri entré pÄ matchen.

I onsdagens hemmamatch på Folkungavallen kommer Hammarby på besök. Laget som aldrig åkt ur Damallsvenskan har ett prekärt läge, och vi kan vara säkra på att vi möter ett lag som kommer att ge allt för att ta poäng. Efter en skadefylld säsong börjar man få tillbaka en hel del spelare och dessutom har tre utländska spelare tillkommit till truppen.

LFC kommer till matchen efter ett möte med Dalsjöfors i söndags. Matchen slutade 0-0 efter total LFC-dominans med 25-3 i avslut, två träffar i målställningen och ett konstant tryck men tyvärr inte en efterlängtad trepoängare.

Läget i spelartruppen: Vi tror och hoppas på comeback av Mariann Gajhede och Ingrid Schjelderup. Dessutom har Ida Brännström kommit tillbaka snabbare än befarat och även hon ska vara spelklar till dagens match. Sedan tidigare är Tilda Heimersson borta resten av säsongen.

2011-09-06 20:30

Skrivet av: Webredaktionen