Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Christian Andersson 2012
Foto: Erik Åström

– Oerhört rolig match

Morgondagen bjuder på en riktigt spännande match mot Göteborg. Tredje platsen i tabellen står på spel och vid vinst för LFC ligger avgörandet i egna händer.

Linköpings FC spelar i morgon en viktig match när de ställs mot tabelltrean Kopparbergs/Göteborgs FC. Matchen är viktig när det kommer till kampen om tredjeplatsen och lilla silvret.

– Det är en oerhört rolig match i morgon och en match som kan vara direkt avgörande i kampen om tredjeplatsen. Vi siktar självklart på en seger, allt annat är av ointresse. Vinner vi i morgon har vi allt i egna händer, säger Linköpings Christian Andersson.

Linköping har spelat bra under hösten och går mot en väldigt stark avslutning på Damallsvenskan 2012. Det goda spelet med tre raka segrar och sammanlagt tio poäng de senaste fyra matcherna ger LHC goda förutsättningar att placera sig bland topplagen.

– Tre raka segrar ger självklart vind i seglen. Alla som håller på med elitidrott vet att det bästa som finns är att tävla om någonting och spela matcher som gäller något.

Läget i laget?
– Vi dras med småskavanker på ett antal spelare. Men det är ingenting som ska påverka matchens utgång.

2012-10-13 12:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson