Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-Kristianstad - vintermatch - 2011 Linda Sälls
Foto: Filip Oskarsson

Dags för träningsmatch! LFC- Östers IF

Dags för LFC-match ikväll! Det är mer än tre veckor sedan sist och dessutom första matchen med hela truppen på plats då Öster kommer på besök till LFC:s konstgräs. Observera att det är avspark 18.30!

Då var det dags för första träningsmatchen sedan turneringsvinsten i Växjö för tre och en halv vecka sedan. Det långa uppehållet beror på de internationella speldagar som våra spelare varit iväg på och representerat de olika landslagen.
 
Dagens motståndare är Östers IF. Ett lag som kommer kämpa om en topplacering i division ett. Ett lag som likt oss spelar 4-2:3-1 och som utgångstänk alltid vill spela boll.
 
Vi själva har för första gången sedan vi satte igång träningen den 4 januari alla spelare på plats. Dock kommer inte Maja Krantz, Ingrid Schjelderup och Tilda Heimersson deltaga idag. Maja dras med en besvärande baksida och Ingrid har ett ömmande knä. Tilda kör sedan tidigare på med sitt rehabprogram och fram tills nu så går det stadigt framåt hela tiden.
 
Till matchen mot Öster så kommer två av våra tre nyanlända nyförvärv Lisa De Vanna och Manon Melis att gå in från start. Karen Bardsley börjar vid sidan om. Det blir ett tillfälle för oss att se dom i vår miljö och samtidigt en möjlighet för oss att se hur spelet som helhet kommer att fungera.
 
Laget som startar: Sofia Lundgren (Mv) -  Matilda Agné, Charlotte Rohlin, Nora Holstad,  Jessica Samuelsson - Nilla Fischer, Mariann Gajhede - Linda Sällström, Louise Fors, Lisa De Vanna - Manon Melis.
 
Vid sidan från start: Petra Larsson, Josefin Alfsson,  Jonna Andersson,  Emma Lundh,  Karen Bardsley.
Kom gärna och titta på oss! Det är fri entré - avspark kl.18.30.
 
 
Med vänlig hälsning
 
Christian Andersson & Denise Reddy

2012-03-14 15:00

Skrivet av: Webbredaktionen