Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-Mallbacken 130609
Foto: Ted Malm

LFC vill avsluta bra inför uppehÄllet

I morgon gÄr LFC sin sista drabbning innan EM-uppehÄllet tar sin början. UmeÄ IK stÄr för motstÄndet nÀr LFC vill gÄ pÄ semester med fem raka vinster.

Efter fyra raka vinster i Damallsvenskan ställs Linköpings FC mot Umeå IK i den sista matchen innan EM-uppehållet. Med gott självförtroende i truppen är det ett positivt gäng som ser fram emot morgondagens match.

– Jag tror att vi har en bra chans om vi fortsätter så som vi har gjort de här matcherna som vi har spelat nyligen. Vi har ett bra ”go” i laget och positiva känslor inför både träning och match, säger LFCs Martin Sjögren.

LFCs fyra raka vinster har fört laget till en topposition i Damallsvenskan och för tillfället ligger LFC på tredjeplats i tabellen. Ett mycket godkänt resultat för säsongens första halva för det LFC som tippades komma i mitten av tabellen innan seriestart.

– Jag har sagt innan att vi har möjlighet att komma någonstans mellan trea och sexa och hellre trea än sexa. Däremot är det så att jag inte har tittat så mycket på tabellen om jag ska vara ärlig, det handlar om att samla på sig så mycket poäng som möjligt. Efter matchen i morgon ska jag slänga ett öga på tabellen och se om jag är nöjd inför sommaren.

Läget i laget?
– Alla som var redo senast är redo nu. Vi har Lidija Kulis, Petra Larsson, Linda Sällström och Tilda Heimersson på skadelistan.

2013-06-11 18:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson