Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-Umeå 130612
Foto: Ted Malm

Viktig match i kampen om tredjeplatsen

En av höstsäsongens viktigaste matcher väntar i morgon för Linköpings FC. Kopparberg/Göteborgs FC står för motståndet i en match som mycket väl kan bli avgörande i kampen om tredjeplatsen. I LFC är det glada miner inför morgondagens drabbning på Linköping Arena.

– Det känns bra och vi har haft många spelare i träning under veckan. Linda Sällström har tränat för fullt med oss i veckan så det känns positivt. Vi har haft en bra vecka, säger Martin Sjögren.

Linda Sällström kommer i morgon att göra debut i matchtruppen för första gången den här säsongen. Efter en otursam korsbandsskada i mars månad är den vindsnabbe anfallaren tillbaka.

– Hon kommer att vara med i truppen men kommer inte att starta matchen. Även fast det känns väldigt bra för henne så gäller det att skynda långsamt, man får ha respekt för att hon har haft två korsbandsskador.

Morgondagens match är hyperintressant med tanke på tabelläget. Linköping ligger för närvarande på tredjeplatsen, en poäng framför Göteborg som innehar fjärdeplatsen.

– Förutsättningarna ser intressanta ut och det handlar om vilka som kommer att hamna på plats tre till fem i tabellen. Det är ett bra läge och det är skönt att möta Göteborg på hemmaplan.

Hur är läget i laget?
– Charlotte Rohlin är tillbaka, vilket är viktigt för vårt försvarsspel men även föra hela laget, det är bra att få tillbaka sin lagkapten. Alla spelare är tillgängliga förutom Mariann Gajhede och Sofia Lundgren.

2013-09-15 19:00

Skrivet av: Gustaf Pettersson