Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Mallbacken - LFC 130804
Foto: Filip Oskarsson

Känslan är god i LFC inför morgondagen

Efter ett landslagsuppehåll som innefattade VM-kval är det åter dags för Linköpings FC att mäta sina krafter i Damallsvenskan. Tabelltian Jitex BK står för motståndet när LFC gör ett kortare gästspel på gamla anrika Folkungavallen.

– Känslan i laget är bra. Vi avslutade bra innan VM-kvalet så känslan är god inför matchen i morgon. De som har varit iväg på landslagsuppdrag har gjort väldigt bra ifrån sig vilket är positivt, säger Martin Sjögren.

Damallsvenskan går in i sin sluttamp och med endast fyra omgångar kvar att spela har LFC ett väldigt bra utgångsläge. Man har fyra poäng ner till närmaste konkurrenten Göteborg och endast sex poäng upp till tabelltvåan Tyresö FF.

– Det är klart att vi siktar på att kunna bärga tredjeplatsen, men det krävs att vi vinner en del av de matcher som är kvar. Jag tror att det räcker med sju poäng och det är väl en bra början att ta tre poäng i morgon. Vårmötet med Jitex är en av de sämsta matcherna vi har gjort i år och det finns en stor revanschlusta i laget.

Hur är läget i laget?
– Läget är bra skulle jag vilja säga. Sofia och Mariann saknas men i övrigt är alla tillgängliga.

2013-09-28 15:25

Skrivet av: Gustaf Pettersson