Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC - Malmö 130528
Foto: Ted Malm

LFC vill avsluta med seger

I morgon avslutar Linköpings FC årets upplaga av Damallsvenskan genom att möta Tyresö FF. Säsongen har varit en stor succé för LFC som har överraskat i stort sett samtliga lag med sin framskjutna tabellplacering.

– Det har varit en väldigt lyckad säsong för oss rent generellt. Vi har besegrat samtliga lag förutom Tyresö och vårt mål är naturligtvis att vinna mot dem i morgon, säger Martin Sjögren.

I morgon väntar så Tyresö FF, som är det enda lag som LFC inte har besegrat under årets säsong. Räkna därför med ett heltaggat LFC i morgon på Folkungavallen.

– Tyresö är ett bra lag, men har haft problem efter EM-uppehållet och har främst tappat poäng på bortaplan. Vi har spelat väldigt bra senaste tiden och har återigen visat att vi är starkt lag på höstsäsongen. Vi är också obesegrade på hemmaplan, något som vi vill också vill vara efter morgondagen.

LFC har tagit ett flertal segrar i rad och har dessutom vunnit de flesta av dem med bred marginal.

– Vi har skapat mycket målchanser och fått utdelning för det under den senaste tiden. Det är väldigt kul att se att vi har spritt målproduktion mer jämnt fördelat över flera spelare.

2013-10-19 17:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson