Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-AIK 22/4-2014
Foto: Filip Oskarsson

Ännu ett toppmöte vĂ€ntar LFC

För andra gÄngen inom loppet av fem dagar spelar LFC en toppmatch i Damallsvenskan. I morgon Àr det FC RosengÄrd som stÄr för motstÄndet pÄ Linköping Arena.

I morgon vÀntar Ànnu en toppmatch för Linköpings FC. FC RosengÄrd gÀstar Linköping Arena, en match som har alla möjligheter att bli en mycket vÀlspelad fotbollsmatch.

– Det ska bli vĂ€ldigt kul att möta FC RosengĂ„rd i morgon. Det Ă€r ett bra lag som har öppnat bra i Damallsvenskan men vi har en bra stĂ€mning i laget och ser fram emot drabbningen vi stĂ„r inför, sĂ€ger Anders Jacobsson.

Vad blir viktigt för vÄr del?
– För vĂ„r del blir det viktigt att vi spelar enligt den modell som vi vet fungerar. Vi har en matchplan och en spelidĂ© som vi Ă€mnar fullfölja i 90 minuter. Jag vill ocksĂ„ se att vi spelar med mycket kĂ€nslor i matchen.

Hur Àr kÀnslan i laget?
– Vi har spelat bra pĂ„ sistone och gjorde senast en stark insats i Göteborg, en match som vi kunde ha vunnit om vi hade haft högre utdelning pĂ„ vĂ„ra mĂ„lchanser.

LĂ€get i laget?
– Vi har ju ett antal spelare pĂ„ skadelistan. Men det Ă€r otroligt kul att se att de spelare som finns tillgĂ€ngliga gör jobbet dag ut och dag in och visar att de inte tĂ€nker slĂ€ppa sin startplats.

2014-04-30 17:00

Skrivet av: Gustaf Pettersson