Topbanner Topbanner Twitter LFCTV p Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-AIK 22/4-2014
Foto: Filip Oskarsson

Charlotte Rohlin gör comeback mot KDFF

I kväll är det åter dags för Linköpings FC att beträda Linköping Arena. Efter en veckas speluppehåll är det ett mycket spelsuget gäng som i kväll tar sig än Kristianstads DFF.

– Vi har haft spelledigt i en vecka sedan cupmatchen mot Sirius och känner oss nu riktigt sugna på att spela match igen. Laget är laddat och vi ser väldigt mycket fram emot kvällens match.

Linköpings FC har under våren varit ganska brandskattade av skador. Nu börjar dock allt fler spelare ta sig tillbaka och i kväll blir det bland annat comeback av Charlotte Rohlin.

– Magdalena Ericsson var tillbaka redan mot Sirius och stod för en bra insats. I morgon kommer också Charlotte Rohlin tillbaka i startelvan och vi börjar därmed se ljuset i tunneln på skadeproblematiken i laget.

Vad tror du om matchen?
– Kristianstad är ett bra lag som kanske har tagit någon poäng mindre än vad jag trodde att de skulle göra i inledningen. De är ett lag som kan skapa vissa problem för oss i morgon så jag hoppas verkligen att våra spelare är påkopplade när matchen börjar för att kunna göra en så bra prestation som möjligt.

Läget i laget?
– Som sagt, Charlotte är tillbaka i spel och det är vi glada över. Det betyder också att vi kan ha flera spelare som spelar på sina ordinarie positioner och som inte behöver flytta runt i laget.

2014-05-21 10:00

Skrivet av: Gustaf Pettersson