Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-Kristianstad 2014
Foto: Filip Oskarsson

Laddat LFC möter Tyresö

Linköpings FC stÀlls i morgon Tyresö FF pÄ Linköping Arena. Efter ett lÀngre uppehÄll sedan senaste matchen Àr det ett utvilat och laddat LFC som i morgon intar Linköping Arena.

– Det Ă€r skönt att fĂ„ spela match igen efter tio dagars vila. Vilan har visserligen varit vĂ€lbehövligt med tanke pĂ„ att vi hade ganska hög belastning pĂ„ fĂ„ spelare innan detta uppehĂ„ll, men det Ă€r alltid roligare att spela matcher Ă€n att trĂ€na, sĂ€ger LFC:s Martin Sjögren.

Hur ser du pÄ matchen i morgon?
– Det ska bli intressant att möta Tyresö. Vi vet inte riktigt vilket lag de kommer att stĂ€lla upp med, men oavsett vilket lag vi möter ska vi fokusera pĂ„ att göra en vĂ€ldigt bra insats. Vi Ă€r inte fullt nöjda med vĂ„ra tvĂ„ senaste matcher sĂ„ vi har en del att bevisa för oss sjĂ€lva i morgon.

Hur Àr lÀget i laget?
– En hel del spelare Ă€r tillbaka frĂ„n skada. Jessica Samuelsson, Emma Lennartsson och Pernille Harder kommer alla att vara med i truppen i morgon vilket Ă€r vĂ€ldigt roligt. Samtliga de hĂ€r spelarna ökar konkurrensen pĂ„ ett bra sĂ€tt i truppen.

2014-06-03 17:00

Skrivet av: Gustaf Pettersson