Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC - Kristianstad Cupen 2014
Foto: Filip Oskarsson

Toppmatch stundar pÄ Linköping Arena

I morgon Àr det Äter dags för ett riktigt toppmöte pÄ Linköping Arena. Tabelltrean Kopparberg/Göteborgs FC gÀstar Linköpings FC som jagar just Göteborg i tabellen. Inför morgondagens match skiljer tre poÀng i tabellen.

– Det Ă€r naturligtvis en viktig match. Vi vill komma sĂ„ högt upp som möjligt i tabellen och i morgon Ă€r en bra chans att ta igen poĂ€ngen som vi ligger bakom Göteborg, sĂ€ger LFC:s Martin Sjögren.

Linköping avslutade starkt innan det senaste landslagsuppehÄllet. Det blev idel segrar i sÄvÀl Svenska Cupen som Damallsvenskan. Nu vill Martin se en fortsÀttning pÄ den goda trenden.

– Vi hade en bra kĂ€nsla i truppen inför uppehĂ„llet och jag hoppas att vi kan bibehĂ„lla den. Vi Ă€r ett vĂ€ldigt bra lag och vi vet att vi kan prestera pĂ„ en vĂ€ldigt hög nivĂ„. Men vi möter ett bra lag och vi ska ha den största av respekt för vĂ„ra motstĂ„ndare.

Vad blir viktigt i matchen?
– Vi vill fortsĂ€tta visa att det Ă€r LFC som bestĂ€mmer pĂ„ Linköping Arena. Vi har ett vĂ€ldigt bra facit pĂ„ hemmaplan och vi kĂ€nner oss vĂ€ldigt trygga nĂ€r vi fĂ„r kliva ut inför vĂ„r hemmapublik. Sen har vi en spelidĂ© och en matchplan som jag hoppas att vi genomför pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt.

2014-08-26 18:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson