Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-AIK 22/4-2014
Foto: Filip Oskarsson

Toppmöte vÀntar pÄ vÀstkusten

Linköpings FC Äker i morgon till vÀstkusten för att stÀllas mot Kopparberg/Göteborgs FC pÄ Valhalla, vilket Àr LFC:s första toppmöte i Damallsvenskan 2014.

– Det ska bli vĂ€ldigt kul att möta Göteborg i morgon. Det kommer att bli en lite annorlunda match jĂ€mfört med de tvĂ„ inledande, dĂ„ vi i morgon möter ett lag som kommer att anfalla mot oss med fler spelare. Jag ser fram emot det och det Ă€r en inspirerande uppgift vi stĂ„r inför, sĂ€ger Martin Sjögren.

Vad kan du sĂ€ga om Göteborg som lag? – Göteborg Ă€r ett bollskickligt lag som har ganska mycket fart i sitt anfallsspel. Vi mötte dem i Svenska Cupen i mitten av mars sĂ„ dĂ€rför kĂ€nner vi att vi har bra koll pĂ„ deras lag och spelsĂ€tt.

Vad blir viktigt i morgon?
– Jag vill se att vi fortsĂ€tter spela vĂ„rt spel och att vi lyckas göra det som vi har pratat om inför matchen. Trots att vi Ă€r i inledningen av serien Ă€r det viktigt att vi plockar poĂ€ng och kommer vi upp i en bra nivĂ„ i morgon sĂ„ har vi en bra chans.

LĂ€get i laget:
– Jessica Samuelsson, Pernille Harder, Magdalena Ericsson, Linda SĂ€llström och Charlotte Rohlin Ă€r pĂ„ skadelistan. Vi har en planerad startelva men kan komma att Ă€ndra den fram till matchstart.

2014-04-26 14:00

Skrivet av: Gustaf Pettersson