Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Daniela klipper till bollen
Foto: Tobias Josefsson

LFC siktar på seger mot Malmö

Med segrar över AIK och Umeå Södra i ryggen är det med gott självförtroende som LFC reser till Malmö för toppmötet med tabelltrean LdB.

Efter två sköna segrar de senaste dagarna mot AIK och Umeå Södra, så är det dags för en riktig toppfight då vi åker till Malmö för att möta LdB. Ett Malmö som är i det närmaste piskat att vinna för att haka på i toppstriden.

De har i dagarna gjort klart med den danska landslagsbacken Christina Örntoft samt att deras rutinerade målvakt Caroline Jönsson nyligen har gjort comeback, så det kommer bli oerhört tufft.

Men vi har gott självförtroende i truppen och siktar på en ny trepoängare. Glädjande nog verkar det som om vi får tillbaka våra mittbackar Sara Larsson och Lotta Rohlin, som båda varit sjuka ett tag.

Det gör att vi får angenäma problem i backlinjen då de spelare som gått in och vikarierat där har gjort det mycket bra. Likaså är Jessica Landström tillbaka efter avstängningen senast så det är ordentlig konkurrens om platserna. Jag tror det kan bli en riktigt bra fotbollsmatch mellan två lag som båda vill vinna.

Daniel Pettersson, tränare LFC

2008-07-01 14:30

Skrivet av: Daniel Pettersson