Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC laddar inför match
Foto: Tobias Josefsson

LFC är redo att möta Bälinge

Säsongspremiären mot Umeå Södra slutade med tre poäng för LFC. Nu väntar Uppsalalaget Bälinge härnäst. Här kan du läsa tränaren Daniel Petterssons tankar inför måndagens match.

Efter en skön premiärseger mot Umeå Södra är det nu dags att ta emot Bälinge IF från Uppsala. Även om vi kommer stärkta av självförtroende från vår första match så är det oerhört viktigt att ladda om batterierna ordentligt och förbereda sig på en tuffare tillställning än senast. Bälinge är ett välorganiserat lag som har inlett med tre oavgjorda matcher på raken. Det är med andra ord ett lag som inte släpper till mycket men som också har haft problem med målskyttet, vilket den totala målskillnaden 1-1 vittnar om.

Men vi fokuserar som vanligt på vårt eget och vi siktar på 3 poäng här hemma på Folkungavallen. Det gäller dock att ha samma tålamod som sist, att våga fylla på med folk, att ta initiativ och att förstå att det krävs en hundraprocentig inställning om vi ska lyckas. Samtidigt måste vi vara vaksamma på Bälinges snabba omställningar och inte bli övermodiga.

I skrivande stund räknar jag med samma startelva som sist men det beror också på hur pass fräscha Daniela och Christiane är efter sitt OS-kvaläventyr i Kina under den gångna veckan. Vi har dock flera spelare som är beredda på att gå in och visa att de vill vara med och slåss om platserna, så jag är inte orolig.

Återigen hoppas jag på en bra match men som vanligt är poängen det viktigaste om vi ska haka på i toppen.

Daniel Pettersson, tränare LFC

2008-04-19 11:00

Skrivet av: Daniel Pettersson