Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-AIK 22/4-2014
Foto: Filip Oskarsson

Äntligen dags för Champions League!

I kvĂ€ll Ă€r det sĂ„ dag för Linköpings FC att kliva in i Women’s Champions League mot Liverpool FC. Det Ă€r en match som LFC har lĂ€ngtat efter under en lĂ€ngre tid.

– Champions League Ă€r det största som man kan spela pĂ„ klubblagsnivĂ„ och det Ă€r en stor Ă€ra att fĂ„ vara med i den hĂ€r turneringen. Vi ska göra allt vi kan för att vara kvar i den sĂ„ lĂ€nge som möjligt och fĂ„ en möjlighet att mĂ€ta oss med de allra bĂ€sta lagen i Europa, sĂ€ger Martin Sjögren.

Vad sÀger du om Liverpool?
– Liverpool Ă€r ett bra lag. Det var ett av tvĂ„ lag som vi hade pĂ„ vĂ„r ”mardrömslista” innan lottningen sĂ„ det Ă€r klart att det kommer att bli tufft. Men vi har fĂ„tt chansen att se nĂ„gra av deras senaste matcher och tror oss ha en ganska bra bild av motstĂ„ndet vi stĂ€lls inför.

Hur tufft kommer det bli?
– Vi har en resultatorienterad grupp. De vet att de mĂ„ste upp pĂ„ en vĂ€ldigt hög nivĂ„ för att vi ska ha en chans att rubba Liverpool, men jag tror fullt ut pĂ„ vĂ„rt lag. Vi har spelare som tillhör de bĂ€sta i Europa pĂ„ sin position och om alla bitar faller pĂ„ plats sĂ„ Ă€r jag övertygad om att vi kommer att nĂ„ ett bra resultat.

2014-10-08 08:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson