Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Caroline Seger
Foto: Tobias Josefsson

Inför LFC-Hammarby

Linköpings FC har inlett sÀsongen med tre segrar pÄ lika mÄnga försök. Nu vÀntar Hammarby i omgÄng fyra. HÀr kan du lÀsa Daniel Petterssons tankar inför fajten.

Segern mot Örebro senast värmde mer än själva spelet. Det var ett oerhört skönt trendbrott att vinna mot just Örebro, vilket vi inte gjorde under fjolåret trots fyra försök.

Jag tycker det är en styrka att vinna trots att spelet inte klaffar fullt ut. Vad som också är skönt att se är att vi dels vänder matchen efter ett snöpligt baklängesmål och att vi har många matchvinnare i laget som kan kliva fram och avgöra. Den här gången var det Daniela som avgjorde med ett mäktigt skott från 25 meter.

Nu är det Hammarby som väntar och den som tror att det bara är att ställa ut skorna tror definitivt fel. Det finns inga dåliga lag i årets serie och de slog Djurgården så sent som för två omgångar sen.

Jag förväntar mig ett kompakt spelande Hammarby som kommer på besök. Vi måste framför allt vara vaksamma på snabba omställningar på deras landslagsspelare Sara Johansson. Jag hoppas vi kan dyrka upp deras försvar med ett varierat anfallsspel och stor rörlighet.

Vi går självklart för tre nya poäng och för fortsatt häng i toppstriden men det handlar om att fokusera fullt ut på uppgiften för att det ska lyckas.

Daniel Pettersson, tränare LFC

2008-05-14 00:00

Skrivet av: Daniel Pettersson