Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Jessica Landström vinner boll
Foto: Tobias Josefsson

Tar LFC revansch?

StÀrkta av fem raka segrar Äker LFC till Stockholm för att försöka ta revansch pÄ DjurgÄrden som man förlorade mot bÄda matcherna förra sÀsongen. HÀr delar Daniel Pettersson med sig av sina tankar inför matchen.

En av årets tuffaste bortamatcher väntar nu i helgen då vi möter Djurgårdens IF på Kristinebergs IP. Ett Djurgården som vunnit sina tre senaste matcher och som dessutom väntas få tillbaka Victoria Svensson till matchen mot oss.

Vi har revansch att kräva från förra året då vi föll i båda matcherna i serien, båda gångerna med uddamålet. Jag tror att matchbilden kommer likna den mot Göteborg senast och inte mig emot om slutresultatet skulle bli det samma. Men det kommer krävas en hel del av oss och bland annat måste vi vara med från början den här gången.

Det var både tur och skicklighet som gjorde att vi inte hamnade i underläge mot Göteborg. Sen var det skönt att se att vi var starkare än dem ju längre matchen led och det är en bra känsla att ha med sig oavsett motstånd.

Vi åker upp till Stockholm för att förlänga vår segersvit men Djurgården vill säkert haka på i toppstriden de också, så jag tror på en jämn och tuff tillställning. Återstå att se hur vi formulerar laget då vi förmodligen tvingas göra några ändringar sedan Göteborgsmatchen senast men vi har en stark trupp så oavsett startuppställning så går vi för vinst.
 
Daniel Pettersson, tränare LFC

2008-05-23 20:30

Skrivet av: Daniel Pettersson