Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-RosengÄrd 2015 Pernille Harder
Foto: Filip Oskarsson

Jakten pÄ RosengÄrd gÄr vidare

Linköpings FC gÄr i morgon upp pÄ hemmaplan mot nÀstjumbon Hammarby IF DFF. Efter förra veckans storseger mot PiteÄ tog LFC in ett par poÀng pÄ serieledande FC RosengÄrd och Àr vid vinst i morgon endast tvÄ poÀng bakom.

– Vi har satt oss sjĂ€lva i ett bra lĂ€ge och vi Ă€r i bra form just nu. För oss handlar mycket om att fortsĂ€tta prestera pĂ„ en hög nivĂ„ och inte falla igenom, för Ă€ven om vi Ă€r i en bra form sĂ„ Ă€r man aldrig bĂ€ttre Ă€n sin senaste prestation, sĂ€ger Martin Sjögren.

Vad kan du sÀga om Hammarby?
– Vi gick en tuff match mot dem i vĂ„ras pĂ„ bortaplan och jag tycker att de i inledningen av serien visade att de Ă€r ett bra fotbollslag. De har haft problem med att vinna matcher under stora delar av sĂ€songen, vilket man frĂ€mst ser pĂ„ det stora antalet oavgjorda matcher de har.

Vad blir viktigt för LFC:s del?
– Det som blir Ă€r viktigt Ă€r det som jag poĂ€ngterade förut, att vi mĂ„ste fortsĂ€tta göra bra prestationer för att vara med dĂ€r uppe. Matchen i morgon Ă€r precis lika viktig som alla andra matcher och jag vill se att vi kommer ut med rĂ€tt instĂ€llning pĂ„ Linköping Arena i morgon.

LĂ€get i laget:
Renée Slegers och Maja Krantz Àr inte tillgÀngliga för spel. I övrigt Àr alla spelare tillgÀngliga för spel.

2015-08-18 19:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson