Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-RosengÄrd 2015
Foto: Filip Oskarsson

Sjögren: Fokus pÄ det vi kan pÄverka

Efter landslagsuppehÄllet Àr det Äter dags för Linköpings FC att jaga FC RosengÄrd och Eskilstuna United i tabelltoppen. NÀsta utmaning som stÄr i LFC-tjejernas vÀg Àr Kopparberg/Göteborgs FC.

– Först och frĂ€mst Ă€r det vĂ€ldigt skönt att vi Ă„terigen fĂ„r spela match och det pĂ„ hemmaplan. Vi vet vad som gĂ€ller inför kvĂ€llen, det Ă€r en bra prestation som krĂ€vs frĂ„n vĂ„r sida om vi ska ha chans att besegra Göteborg. Vi lĂ€gger vĂ„rt fokus pĂ„ det vi kan pĂ„verka inför avslutningen pĂ„ serien och det Ă€r hur vi genomför vĂ„ra matcher, sĂ€ger LFC:s Martin Sjögren.

Hur ser du pÄ utgÄngslÀget med fyra matcher kvar?
– Det Ă€r klart att vi har ett bra utgĂ„ngslĂ€ge inför de avslutande matcher. Men som jag sa precis, det enda som vi kommer att lĂ€gga fokus pĂ„ Ă€r vĂ„ra egna prestationer. Det Ă€r de som kommer att avgöra vilken tabellplacering vi kommer att sluta pĂ„ den hĂ€r sĂ€songen.

Vad har du att sÀga om kvÀllens match?
– Vi kommer inte att tĂ€nka sĂ„ mycket pĂ„ hur Göteborg spelar utan vi har en matchplan som jag vill se att vi genomför pĂ„ ett bra sĂ€tt. Om vi lyckas med matchplanen sĂ„ vet vi att vi har en vĂ€ldigt bra chans att straffa Göteborg. SjĂ€lvklart Ă€r vi ocksĂ„ vĂ€ldigt revanschsugna med tanke pĂ„ att vi förlorade bortamatchen mot Göteborg tidigare i somras.

2015-09-28 09:45

Skrivet av: Gustaf Pettersson