Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


LFC-AIK 2015
Foto: Filip Oskarsson

Sjögren: Kommer bli en vÀldigt hÀftig match

SÀsongens match pÄ Linköping Arena stÄr för dörren. Serieledande Eskilstuna kommer pÄ besök i en match som kan komma att avgöra guldstriden. LFC kommer vid vinst att passera Eskilstuna i tabellen.

– Det kommer bli en vĂ€ldigt hĂ€ftig match och förhoppningsvis blir det en lika hĂ€ftig inramning pĂ„ lĂ€ktarna. Det Ă€r den hĂ€r typen av matcher som alla inom fotbollen vill vara med om och vi ska göra vĂ„rt absolut bĂ€sta för att fĂ„ till ett bra resultat, sĂ€ger Martin Sjögren.

Hur vill du att matchbilden ska se ut?
– Jag vill att vi ska komma ut och ta kommandot i matchen. Det Ă€r vĂ„r hemmaplan och vi Ă€r vĂ€ldigt starka pĂ„ Linköping Arena och jag hoppas att Eskilstuna ska fĂ„ erfara det i morgon. Om vi följer vĂ„r matchplan sĂ„ har vi vĂ€ldigt bra förutsĂ€ttningar att fĂ„ med oss ett bra resultat och sĂ€tta oss i en bra position inför sista omgĂ„ngen.

Hur laddad Àr du?
– Det Ă€r klart att det finns en viss anspĂ€nningsnivĂ„ men det ska det vĂ€l göra inför den hĂ€r typen av matcher. Jag ser vĂ€ldigt mycket fram emot morgondagen och jag hoppas att vi tillsammans med publiken pĂ„ Linköping Arena kan göra nĂ„got bra av det.

Hur Àr lÀget i laget?
– Det ser bra ut. Det Ă€r ett vĂ€ldigt laddat och fokuserat gĂ€ng som kliver ut pĂ„ Linköping Arena i morgon.

2015-10-10 18:30

Skrivet av: Gustaf Pettersson