Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Jessica Landström glidtacklar
Foto: Tobias Josefsson

Ny svÄr match för LFC

LFC-trĂ€naren Daniel Pettersson ger hĂ€r förutsĂ€ttningarna inför fredagens hemmamatch mot AIK. Ett AIK som trĂ€nare Pettersson har respekt för. - AIK har imponerat sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt, sĂ€ger Daniel. Det Ă€r FRI ENTRÉ till denna match som ingĂ„r i publikkronan, dĂ€r ett antal företag bjuder linköpingsborna pĂ„ entrĂ©n! VĂ€lkomna!

När LFC mötte AIK förra säsongen var det möten mellan två lag som underpresterat och som inte alls var nöjda med sina respektive placeringar i tabellen, men i år är det annorlunda och det är i stället en toppmatch mellan två riktigt starka lag som stundar.

AIK har imponerat så här långt och har bland annat slagit LdB Malmö på senare tid så det kommer bli oerhört tufft. Bland annat kommer det vara viktigt att vinna kampen om mitten där AIK har den starka finländska duon Anne Mäkinen och Jessica Julin samt den alltid hårt jobbande Elin Ekblom Bak. Vi måste se till att de inte får servera bollar till Australiensiska skyttedrottningen Lisa de Vanna med flera.

Har i skrivande stund inte bestämt laget då vi bland annat har haft och har en del sjukdomar att ta hänsyn till. Jag räknar dock med att Ann Westermark är tillbaka från sin hjärnskakning som hon ådrog sig mot Hammarby i Svenska Cupen. Vi siktar förstås på tre poäng och fortsatt serieledning men det kommer att krävas en riktigt bra prestation från vår sida om vi ska lyckas.

Daniel Pettersson, tränare LFC
 
 
OBSERVERA att det alltså är FRI ENTRÉ till denna match!
Följande företag bjuder linköpingsborna på entrén via Publikkronan:
Skanska, Sven Almevik Bil, Momentum, BIVA Linköping, Danfoss AB, Firma Bygge Entreprenad AB, Fotograf J Falk, Schenker AB, Windstorm AB, Know IT AB och Vägverket.
 
Välkommen till Folkungavallen Fredag 27 juni kl.19.00.

2008-06-26 14:30

Skrivet av: Daniel Pettersson