Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Charlotte Rohlin
Foto: Tobias Josefsson

Fullt fokus gäller för LFC

Det är full fokusering som är ett av nyckelorden för Linköpings FC inför måndagens hemmamatch mot nykomlingen Kristianstad.

Nu gäller det verkligen att ladda om batterierna och slå ifrån oss Umeå-matchen senast där vi tog en skön skalp efter mål på stopptid. Den är historia nu och är inte mycket värd om vi skulle tappa poäng hemma mot Kristianstad. Man brukar prata om pigga nykomlingar och i det här fallet är det befogat. De har pressat LdB Malmö och slagit Djurgården så någon lätt match är det inte tal om. Vi lägger dock kraften på vårt eget och vi har fortfarande saker att jobba på i vårt spel, även om vi så klart är väldigt nöjda med poängskörden så här långt.

Det finns många klyschor inom idrottsvärlden men det här med att ta en match i taget är oerhört viktigt för oss just nu då vi har en minst sagt hektisk vecka. Förutom matchen mot Kristianstad så möter vi Hammarby i Svenska Cupen på onsdag samt Sunnanå på lördag, även det hemma på Folkungavallen. Men det gäller som sagt att kunna fokusera på varje uppgift för sig, för man får ingen andra chans att rätta till en svag insats. Vi siktar så klart på tre nya poäng men det kommer att krävas full fokus på samtliga håll.

 

Daniel Pettersson, tränare LFC

2008-06-08 20:00

Skrivet av: Daniel Pettersson