Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Magda Pernille 2016
Foto:

Missa inte hemmamatch mot Vittsjö kl 18:30

Äntligen Ă€r det Ă„ter dags för match. PĂ„ onsdag kl 18:30 Ă€r det dags för att ta emot Vittsjö pĂ„ Linköping Arena. Gör som Pernille Harder och Magdalena Eriksson och köp en LFC-tröja och fyll lĂ€ktarna med LFC-fĂ€rgerna.

Imorgon pÄ matchen har ni möjlighet att köpa en tröja + matchbiljett till semifinalen i Svenska Cupen för bara 150kr. Semifinalen i Svenska Cupen spelas mot Eskilstuna United pÄ söndag kl. 16.00 pÄ Linköping Arena.

Nu vÀntas ett period med tÀta matcher. Spelarna Äkte upp till PiteÄ i fredags och stod för en vÀldigt bra insats mot PiteÄ och vann med komfortabla 4-1. PÄ grund av flygstrejken tvingades laget att ta nattÄget hem till Linköping för att fÄ bÀsta möjliga uppladdningen inför onsdagens match. En match dÀr vi fÄr se ett Vittsjö som kanske inte riktigt har kommit upp i nivÄ och presterat med tanke pÄ vilket spelarmaterial de besitter. Bland annat kommer vi fÄ se LFC bekanta Katie Fraine, Lisa Klinga och Linda SÀllström.
För oss Àr det viktigt att vara fokuserade och förberedda inför alla matcher. Vi vet att vi gÄr in i en intensiv period av matcher och vi fÄr planera hur vi ska matcha vissa spelare, sÀger LFC:s trÀnare Martin Sjögren

2016-06-14 23:02

Skrivet av: webredaktionen