Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Anna-Kaisa Rantanen skjuter
Foto: Tobias Josefsson

Tätt matchande för LFC

Matcherna duggar tätt för LFC just nu. I fredags bärgades tre poäng via seger över AIK och imorgon söndag möter man Umeå Södra på bortaplan.

Nu har vi fått njuta av segern mot AIK i ett dygn och det är dags att ladda om batterierna inför mötet mot Umeå Södra. Ingen blir gladare än jag om vi kan ta med oss det fina spelet som vi hade, speciellt i andra halvlek, mot just AIK men vi måste vara medvetna om att det är en helt ny match med helt nya förutsättningar.

Umeå Södra krigar för nytt kontrakt och det kommer med all säkerhet att bli en betydligt tuffare match än den i premiären när vi vann komfortabelt med 4-0 hemma på Folkungavallen. Vi måste bland annat se upp med deras amerikanska anfallare Jennifer Nobis, som förutom att hon är väldigt löpvillig även har extremt långa inkast som kan ställa till det.

På grund av avstängningar, skador och sjukdomar så tvingas vi göra några ytterligare några små justeringar sedan sist men vår taktik och vårt mål med matchen ändras dock inte. Vi åker till Umeå för att vinna och för att behålla det försprånget vi lyckats knipa åt oss i toppen av tabellen.

Daniel Pettersson, tränare LFC

2008-06-28 19:00

Skrivet av: Daniel Pettersson