Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Lina och Emmaliina action 2017
Foto: F Oskarsson

Toppmöte pÄ Linköpings arena

I morgon kommer RosengÄrd till Linköpings arena för en match som vi alla sett framemot. Det Àr de tvÄ förhandsfavoriterna inför sÀsongen som möts med avspark kl 15:00. Intresset Àr stort och vi nÀrmar oss 1000 sÄlda biljetter sÄ kom i tid och boka gÀrna din biljett i förvÀg pÄ nÀtet.

En spÀnnande match som vi alla har sett framemot. RosengÄrd har inte riktigt presterat efter förvÀntningar med tvÄ förlusters, dels mot Eskilstuna men Àven mot bottentippade Hammarby.

Vi har förberett oss bra i veckan och det kommer krÀvas att alla spelare verkligen presterar pÄ topp, för jag lovar att RosengÄrd kommer vara revanschsugna.

Har du köpt en biljett till RosengÄrds-matchen pÄ lördag har du Àven möjlighet att köpa en biljett för halva priset till matchen pÄ onsdag 24/5 mot Kopparbergs/Göteborg FC. Vid uppvisande av RosengÄrds-biljetten i kassan pÄ onsdag sÄ gÄr du in för halva priset, och ta med dig en vÀn sÄ gÄr ni bÄda tvÄ in till priset av en. Ni som har sÀsongskort fÄr ta med en vÀn som fÄr köpa sin biljett för halva priset vid uppvisande av sÀsongskort.

VĂ€lkommen till match!

2017-05-19 11:08

Skrivet av: Maria Hagström