Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


jonna Marija 2017
Foto: F Oskarsson

Viktig match mot Göteborg

Idag Àr det en viktig match i Damallsvenskan för Linköpings FC. Efter förlusten senast gÀller revansch mot K/Göteborg. Avspark Àr kl 19:00. Vi ses pÄ arenan!

Kopparberg/Göteborg har blandat och gett i Ärets Damallsvenskan med bra och dÄliga insatser och ligger pÄ en femteplats i tabellen. De har ett farligt vapen i anfallet i form av fd. LFC-spelaren Pauline Hammarlund som stÄtt för merparten av K/Göteborgs mÄl hittills i ligan.

Förlust senast mot RosengÄrd, vilket var tungt men det som oroar mest Àr antalet skador som intrÀffade och gör att startelvan kommer att se lite annorlunda ut sen sist. Johanna Rasmussen och Kristine Minde Àr fortfarande borta för spel. Trion Emma, Jessica och Lina tvingades alla utgÄ i lördags och dÀr det fortfarande frÄgetecken pÄ Emma och Jessica. Det Àr viktiga matcher framöver sÄ alla spelare kommer vara viktiga. SÄ fÄ skador som möjligt och snabb rehabilitering pÄ de som Àr skadade.

Var du pÄ matchen senast? Ta dÄ med dig din biljett och fÄ möjlighet att köpa en ny för halva priset. Du kan ta med en vÀn och fÄ halva priset pÄ den biljetten ocksÄ. Visar du upp ditt sÀsongskort kan du köpa en biljett till halva priset för en vÀn.

LFC Biljettsida

2017-05-24 09:34

Skrivet av: Maria Hagström