Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


Josefine Öqvist
Foto: Tobias Josefsson

LFC startar upp mot BĂ€linge

Efter ett lÄngt speluppehÄll Àr det pÄ söndag dags för LFC att spela seriematch igen nÀr man stÀlls mot BÀlinge pÄ bortaplan. - För vÄr del gÀller det att vara fullt fokuserade och inte ta nÄgonting för givet, sÀger trÀnaren Daniel Pettersson.

Äntligen är det dags för match igen efter ett låååååååångt OS-uppehåll. Vi omstartar mot Bälinge som slåss för sin fortsatta existens i Damallsvenskan. För vår del gäller det att vara fullt fokuserade och inte ta någonting för givet. Det går inte att gå in till en match och tro att det ska lösa sig automatiskt utan det handlar om att gå för fullt i varje närkamp och varje löpning direkt från start.

Nu tror jag inte det ska vara några problem då många verkar oerhört spelsugna, både bland de som tränat på bra här hemma, bland dem som fått några matcher med Kenty under uppehållet och bland dem som varit iväg och spelat OS. Vi är helt enkelt laddade för en spännande höststart.

Då Jessica Landström är avstängd och Christine som bekant inte kommer tillbaka så blir det en ny forwardskonstellation men den håller vi i dagsläget för oss själva. Har ytterligare några små frågetecken att räta ut i slutet av veckan innan vi spikar startelvan men oavsett hur vi ställer upp så har vi bara tre poäng för ögonen.

Men precis som jag beskrev ovan så handlar det om att vara ödmjuka inför uppgiften och inse att det kommer krävas 90 minuters hårt arbete för att åka hem med en seger i bagaget och fortsatt serieledning.

Daniel Pettersson, tränare LFC

2008-08-29 22:00

Skrivet av: Daniel Pettersson